Kahve falında saçinda bit sirkesi görmek

Kahve falında saçinda bit sirkesi görmek ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, geri planda kalacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine yorulur.

Kahve falında saçinda bit sirkesi gördüyseniz:

  • Duygusal konuşmalar veya aldatılmışlıklar size maddi manevi veya fiziksel bedeller ödetebilir.

Kahve falında saçta bit sirkesi görmek kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında saçında sirke bit görmek çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına yorulur.

Kahve falında saçta sirke bit görmek eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında saçta bit ve sirke görmek kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında saçta bit sirke görmek yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçında bit sirke görmek bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına delalettir.

Kahve falında saçinda bit sirkesi görmek bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçında bit ve sirke görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top