Kahve falında saçı uzun adam görmek

Kahve falında saçı uzun adam görmek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında saçı uzun adam gördüyseniz:

  • Her türlü konuda başarı görülüyor.

Kahve falında uzun saçlı adam görmek eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında saçı uzun adam görmek hak yolunu bulacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına işaret eder.

Kahve falında uzun bıyıklı adam görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına delalettir.

Kahve falında uzun burunlu adam görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun sakallı adam görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok uzun adam görmek çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine delalettir.

Kahve falında uzun tırnaklı adam görmek adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok uzun boylu bir adam görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top