Kahve falında saç yediğini görmek

Kahve falında saç yediğini görmek büyük bir zenginlik kazanılacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına işarettir.

Kahve falında saç yediğini gördüyseniz:

  • Üzücü bir duruma içgüdülerinizle çözüm bulabilirsiniz.

Kahve falında saçını yediğini görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında saç kılı yediğini görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına delalet eder.

Kahve falında saç yediğini görmek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, en gösterişli arabalara bineceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin saç yediğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında muhallebi yediğini görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine işaret eder.

Kahve falında erkek bebek yemek yedirmek çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının domuz yediğini görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında geyik yediğini görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top