Kahve falında ayakkabı boyacısı görmek

Kahve falında ayakkabı boyacısı görmek çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabı boyacısı gördüyseniz:

  • Bazen akışta kalmak en iyisidir.

Kahve falında birinin ayakkabı boyadığını görmek yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, şeref ve haysiyetin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı boyacısı görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı boyacılığı yapmak çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin saçını boyadığını görmek işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçını siyaha boyadığını görmek sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında evi maviye boyadığını görmek onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin saçlarını boyadığını görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını turuncuya boyadığını görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top