Kahve falında saç kestirmek ve ağlamak

Kahve falında saç kestirmek ve ağlamak kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, yeni yollara girileceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına delalettir.

Kahve falında saç kestirmek ve ağlamak gördüyseniz:

  • Bitirilmesi önemli şeylere öncelik tanımalı, pişman olacağınız ya da geri döndürülmesi zor durumlardan kaçınmalısınız.

Kahve falında saç kestirip ağlamak elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, huzurlu günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saç kestirmek ve ağlamak verimi ve başarıyı yakalayacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına inanılır.

Kahve falında saç kestirirken ağlamak sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine delalettir.

Kahve falında saçını kestirmek istemek maddi zararın büyük olacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını kestıgını görmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine işaret eder.

Kahve falında saçını kahkül kestirmek makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında kardeşinin saçını kestirdiğini görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, malvarlığının çok daha artacağına inanılır.

Kahve falında saçını kestireceğini görmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top