Kahve falında saç kesmek kestirmek

Kahve falında saç kesmek kestirmek kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, geçim derdine gireceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında saç kesmek kestirmek gördüyseniz:

  • Zorlayıcı etkiler altında olmanıza rağmen, bazı endişelerinizi geride bırakma şansı buluyorsunuz.

Kahve falında saç kesmek kestirmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun saçını kestirmek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine işaret eder.

Kahve falında saç kestireceğini görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında saç kestirmek için kuaföre gitmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında annesinin saçını kestiğini görmek maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına rivayet eder.

Kahve falında saçı kestirmek günahlara, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçını makasla kestiğini görmek yeni işlere girileceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına işaret eder.

Kahve falında saç kestiğini görmek ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top