Kahve falında ayak tutmak

Kahve falında ayak tutmak hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak tutmak gördüyseniz:

  • Yaptığınız işler için takdir veya destek beklemeniz hayal kırıklığına uğramanıza neden olabilir.

Kahve falında birinin ayağını tutmak maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında ayakla balık tutmak kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında ayak tutmak alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında bayanın elini tutmak uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında ellerinden tutmak karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında dalgalı denizde balık tutmak miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lokum tutmak maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında eski eşin elini tutmak ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top