Kahve falında renkli kan görmek

Kahve falında renkli kan görmek başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında renkli kan gördüyseniz:

  • İki tarafında artan beklentileri gerilime neden olabilir.

Kahve falında koyu renk kan görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine delalettir.

Kahve falında mavi renk kan görmek başarı için fırsatların artacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında açık renk kan görmek moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında açık renkli kan görmek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine yorulur.

Kahve falında açık renkte kan görmek ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına yorulur.

Kahve falında renkli kan görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi üstünde kan görmek rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabıda kan görmek büyük hatalar yapacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top