Kahve falında rahimde yara görmek

Kahve falında rahimde yara görmek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rahimde yara gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız yüksek ya da karışık bir durum için yeni çözümler keşfedebilirsiniz.

Kahve falında rahimde yara görmek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında rahimde yumurta görmek eşe dosta yardım edileceğine, güç alacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz rahim görmek ticaretinin genişleyeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine inanılır.

Kahve falında rahimde bebek görmek asosyal bir insan haline geleceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında rahim filmi çektirmek almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında rahimde kist görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında rahim içinde bebek görmek hastalıklardan kurtulacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında rahim ameliyatı olduğunu görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, başarılı bir kişi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top