Kahve falında profesörle konuşmak

Kahve falında profesörle konuşmak yaşamının daha güzel hale geleceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına işaret etmektedir.

Kahve falında profesörle konuşmak gördüyseniz:

  • İlerleyebileceğiniz alanlara konsantre olmalısınız.

Kahve falında profesörle konuşmak rakiplerin teker teker alt edileceğine, rahat yüzü göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında profesör doktor görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında üniversite profesörü görmek işinde dar boğaza gireceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında profesör görmek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına inanılır.

Kahve falında yöneticiyle konuşmak çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinde konuşmak yakında hedefine ulaşacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğini görüp konuşmak sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin arkasından konuşmak doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top