Kahve falında poşetle uçmak

Kahve falında poşetle uçmak ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, bir üniversitede hoca olunacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine işaret eder.

Kahve falında poşetle uçmak gördüyseniz:

  • Sadece metazori yaptığınız işlerde başarısızlık ihtimaliniz var, diğer durumlarda başaracaksınız.

Kahve falında poşetle uçmak fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Kahve falında poşete balık görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına işarettir.

Kahve falında poşette pirinç görmek hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya alamet eder.

Kahve falında poşete yumurta görmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kediyi poşete koymak şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında naylon poşet görmek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında poşet içinde et görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında poşette bebek görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top