Kahve falında porsuk öldürmek

Kahve falında porsuk öldürmek kazancın günden güne düşeceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, onları okula göndereceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine işarettir.

Kahve falında porsuk öldürmek gördüyseniz:

  • Evliyseniz bile eşinizle her türlü gerilimden kaçının, yatın erkenden uyuyun.

Kahve falında porsuk öldürmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında porsuk görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında porsuk hayvanı görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, kişinin içinin daralacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisini öldürmek işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine işarettir.

Kahve falında camide yılan öldürmek işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, tüm arzularının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyükbabanın öldüğünü görmek hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında adam bıçaklamak öldürmek iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine yorulur.

Kahve falında denizde yılan öldürmek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, işlerin düze çıkarılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top