Kahve falında ayak bileklerinin kesildiğini görmek

Kahve falında ayak bileklerinin kesildiğini görmek tecrübelerini aktaracağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, amacına ulaşmayı başaracağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine işarettir.

Kahve falında ayak bileklerinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı büyük sevinçler yaşamanız olasıdır.

Kahve falında ayak bileklerinin kesildiğini görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el bileklerinin kesildiğini görmek atılan adımların zarar getireceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında bileklerinin kesildiğini görmek birçok kişinin yardımına koşulacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bilek kesilmesi görmek ferahlayacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bilek güreşi görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının bileklerini kestiğini görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bilekten kan aldırmak sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bilekte altın bilezik görmek kısmetin açılacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top