Kahve falında pırlanta saat görmek

Kahve falında pırlanta saat görmek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında pırlanta saat gördüyseniz:

  • Bazı konularda endişeleriniz varsa yavaş yavaş rahatlayabilirsiniz.

Kahve falında pırlanta saat görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında pırlantalı saat görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına delalettir.

Kahve falında pırlanta kol saati görmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında beyaz pırlanta görmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına işarettir.

Kahve falında pırlanta bilezik takmak huzurun kaçacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında pırlanta satmak ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine delalet eder.

Kahve falında eski pırlanta yüzük görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, hayata küsecek duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında bir avuç pırlanta görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, mutlu bir beraberlik yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top