Kahve falında pirinç ve tuz görmek

Kahve falında pirinç ve tuz görmek aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında pirinç ve tuz gördüyseniz:

  • Planınıza sadık ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında pirinç ve tuz görmek sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pirinç pilavı ikram etmek yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine işaret eder.

Kahve falında pirinç pişirmek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına rivayet eder.

Kahve falında pirinç kavurduğunu görmek kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında böceklenmiş pirinç görmek ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında pirinç ezmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına alamet eder.

Kahve falında pirinç tartmak girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına delalet eder.

Kahve falında pirinc almak bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top