Kahve falında ayağının takıldığını görmek

Kahve falında ayağının takıldığını görmek birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına işaret eder.

Kahve falında ayağının takıldığını gördüyseniz:

  • Aşkta duygusallığınız devam ediyor.

Kahve falında ayağının takıldığını görmek yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağı takılmak sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalettir.

Kahve falında düğünde altın takıldığını görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, geçim derdinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendine yüzük takıldığını görmek bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine yorulur.

Kahve falında tek taş yüzük takıldığını görmek dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında taç takıldığını görmek kendisini bir türlü toparlayamayacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına kelepçe takıldığını görmek kapanan bütün kapıların açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dikene takılmak dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top