Kahve falında ayağının sıkıştığını görmek

Kahve falında ayağının sıkıştığını görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, geçim derdinin olmayacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hırpalanacağına, darp edileceğine, sevdiklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağının sıkıştığını gördüyseniz:

  • Provokasyonlara tepki vermemenizde fayda var.

Kahve falında ayağının sıkıştığını görmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle sıkı sıkı sarılmak sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına işarettir.

Kahve falında yolda sıkışmak düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine yorulur.

Kahve falında sıkışıp kalmak sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık biriyle el sıkışmak iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kızla el sıkışmak iyi geçineceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında portakal sıkıp içmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü biriyle el sıkışmak kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top