Kahve falında pilav ve turşu görmek

Kahve falında pilav ve turşu görmek amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında pilav ve turşu gördüyseniz:

  • Zorunlu kararlar söz konusu olabilir temkinli olmalısınız.

Kahve falında pilav ve turşu yemek daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına tabir olunur.

Kahve falında pilav ve turşu görmek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında salatalık turşusu görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, durumun değişmesine delalettir.

Kahve falında acı turşu görmek sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, dertlerin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında fasulye turşusu görmek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında turşu vermek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının turşu yediğini görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında acur turşusu yemek yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top