Kahve falında peynir kutusu görmek

Kahve falında peynir kutusu görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, gelir kaybedeceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında peynir kutusu gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozmak isteyen kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında peynir kutusu görmek bir konuda destek alacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük kutu görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kutu çikolata görmek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına tabir olunur.

Kahve falında altın kutu görmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dilek kutusu görmek sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iğne kutusu görmek elindeki imkânları seferber edeceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında bir kutu baklava görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pasta kutusu görmek insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top