Kahve falında patlıcan dolması görmek

Kahve falında patlıcan dolması görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına, kendisi paralayacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine delalet eder.

Kahve falında patlıcan dolması gördüyseniz:

  • İnsanlar farkında olarak veya olmayarak size bir şekilde yardımcı olabilirler.

Kahve falında patlıcan dolma görmek mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru patlıcan dolması yemek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, ağız tadından olacağına delalettir.

Kahve falında patlıcan dolması görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patlıcan dolması yemek en önemli anlarda destek görüleceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru patlıcan dolması görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dolmalık patlıcan görmek sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına işarettir.

Kahve falında biber patlıcan dolması görmek yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine delalettir.

Kahve falında patlıcan biber dolması görmek maddi sorunlarının artacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top