Kahve falında pasta mumu görmek

Kahve falında pasta mumu görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, sıhhat kazanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Kahve falında pasta mumu gördüyseniz:

  • Sizinle aynı zevkleri paylaşmayan kişilerle tartışmamaya çalışmalısınız.

Kahve falında pasta mumu yakmak hastalıkların kalmayacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pasta mumu üflemek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, kötü gününü de paylaşacağına işaret eder.

Kahve falında pasta üstünde mum görmek korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pastanın üzerinde mum görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pastaya mum dikmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pastada mum üflemek çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pasta mumu görmek karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına delalettir.

Kahve falında pasta ve mum görmek avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top