Kahve falında pasta kalıbı görmek

Kahve falında pasta kalıbı görmek iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, refaha erişileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pasta kalıbı gördüyseniz:

  • Karşımızdaki kişiye anlayışlı davranabilmek için çok fazla çaba harcamamız gerekebilir.

Kahve falında pasta kalıbı görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında inşaat kalıbı görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına işaret eder.

Kahve falında hamile kalıp düşürmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kalıp altın görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın kalıbı görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kalıp peynir görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kek kalıbı görmek herkesin takdirinin toplanacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalıp para görmek yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top