Kahve falında pasta atmak

Kahve falında pasta atmak bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, duygularının karşılığını alamayacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, hakkı olanlara kavuşacağına inanılır.

Kahve falında pasta atmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren hayallerinizin peşinden gitmelisiniz.

Kahve falında pasta atmak yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında pasta süslemek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pasta dilimlemek sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında yaş pasta üflemek sorunların büyük darbeler vuracağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında pasta pastane görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, zenginliğe sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında yaş pasta tatlı görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaş pasta ve mum görmek hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden yaş pasta almak adının tüm dünyaya yayılacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top