Kahve falında pasaport kaybetmek

Kahve falında pasaport kaybetmek kişinin daha çok kazanacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, rızkın kesilmeyeceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında pasaport kaybetmek gördüyseniz:

  • En iyi anlaşma sunulana kadar bekleyin.

Kahve falında pasaportu kaybetmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına rivayet eder.

Kahve falında pasaport kaybetmek hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında pasaport görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil pasaport görmek uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında pasaport almaya çalışmak sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında pasaport çıkarmak sorunların hallolacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına inanılır.

Kahve falında pasaport almak büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah pasaport görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top