Kahve falında parmağını yakmak

Kahve falında parmağını yakmak daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında parmağını yakmak gördüyseniz:

  • Aşırı uçlar arasında sallantıdasınız.

Kahve falında ayak parmaklarına kına yakmak bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına alamet eder.

Kahve falında işaret parmağına kına yakmak ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmaklara kına yakmak hayata karşı zayıf davranmayacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzük parmağına kına yakmak gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına işaret eder.

Kahve falında parmağına kına yakmak mutlulukların yarım kalacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmaklarına kına yakmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında parmağını yakmak keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmak yakmak uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top