Kahve falında parlayan insan görmek

Kahve falında parlayan insan görmek mutlu ve keyifli hissedeceğine, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, başarılarının daim olacağına, umutlarının yarım kalmayacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine işaret eder.

Kahve falında parlayan insan gördüyseniz:

  • Unutabilirseniz veya affetmeyi başarırsanız, isteklerinize daha hızlı ulaşabilirsiniz.

Kahve falında ağlayan insanlar görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş insandan birşey almak nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına rivayet eder.

Kahve falında genç insanlar görmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insanı zayıf görmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında insan dişi görmek ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir çok insan görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında gözü olmayan insan görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insanları bıçaklamak uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top