Kahve falında ölmüş insandan birşey almak

Kahve falında ölmüş insandan birşey almak her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş insandan birşey almak gördüyseniz:

  • İhtimal dahilinde teklifler yapmalı, istenilen sonuçları elde edebilmek için işleri değişik yöntemlerle ele almalısınız.

Kahve falında insan kafası yüzmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, başarılarının bir ömür süreceğine inanılır.

Kahve falında bir insana su vermek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine işaret eder.

Kahve falında dua okuyan insanlar görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde uçan insanlar görmek yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insan kakası yemek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen insanla konuşmak ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği insana dokunmak kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında yabancı insanlara yardım etmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top