Kahve falında parfüm kaybetmek

Kahve falında parfüm kaybetmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, içine kapanacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında parfüm kaybetmek gördüyseniz:

  • Vereceğiniz kararlarda arkadaşlarınızın etkisi büyük olabilir.

Kahve falında parfüm kaybetmek makbul olan mallar edineceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında parfümün azaldığını görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında parfüm seçmek yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil parfüm görmek uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine rivayet eder.

Kahve falında parfüm istemek onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine delalet eder.

Kahve falında parfüm kokusu almak maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında parfüm dökmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parfüm hediye edildiğini görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top