Kahve falında parfüm doldurmak

Kahve falında parfüm doldurmak zenginliğe sahip olunacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında parfüm doldurmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız olumlu gibi gözüküyor.

Kahve falında parfüm doldurmak isabetli adımlar atılacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında parfüm şişeleri görmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına yorulur.

Kahve falında başkasına parfüm sıkmak emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birine parfüm hediye etmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine inanılır.

Kahve falında boş parfüm şişesi görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında birine parfüm almak keyifli günler geçireceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek parfümü almak kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, dertlerinin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parfüm hediye aldığını görmek ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top