Kahve falında para kaybetmek ve sonra bulmak

Kahve falında para kaybetmek ve sonra bulmak dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, saadetinin yükseleceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına rivayet eder.

Kahve falında para kaybetmek ve sonra bulmak gördüyseniz:

  • Bazı konular tam istenilen şekilde giderken, bazıları asparagas haber mahiyetinde yanılgılarla dolu olabilir.

Kahve falında para kaybedip sonra bulmak yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa işaret etmektedir.

Kahve falında para kaybetmek sonra bulmak sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında para kaybetmek ve sonra bulmak eline büyük fırsatlar geçeceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabı kaybetmek sonra bulmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kaybedip sonra bulmak kederinin dağılacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birşey kaybetmek sonra bulmak işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına delalettir.

Kahve falında çanta kaybedip sonra bulmak yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında çanta kaybetmek sonra bulmak yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top