Kahve falında para bastığını görmek

Kahve falında para bastığını görmek konforunun yerinde olacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, işlerinin gerileyeceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına inanılır.

Kahve falında para bastığını gördüyseniz:

  • Dış desteğe gerek duymayacağınız iş veya alanlarda ilerlemeyi tercih etmelisiniz.

Kahve falında para bastığını görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında cin bastığını görmek bol kazançlı günlere kavuşacağına, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine inanılır.

Kahve falında evi sinek bastığını görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yeri su bastığını görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine işaret eder.

Kahve falında evi böceklerin bastığını görmek sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, iyi habere işaret etmektedir.

Kahve falında odanın su bastığını görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine işaret eder.

Kahve falında eve su bastığını görmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, günahtan temizlenmeye işarettir.

Kahve falında bir yerin su bastığını görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top