Kahve falında özürlü birini öpmek

Kahve falında özürlü birini öpmek anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, yanlış anlaşılacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına tabir olunur.

Kahve falında özürlü birini öpmek gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olmalısınız.

Kahve falında özürlü birini öpmek üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına yorulur.

Kahve falında özürlü bebeğinin olduğunu görmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında özürlü hayvan görmek üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında özürlü erkek çocuğu doğurmak yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında özürlü adam görmek parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına alamet eder.

Kahve falında özürlü bebek emzirmek ailesinde gerginlikler yaşanacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında özürlü bir insan görmek maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında özürlü kardeş görmek çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top