Kahve falında oyuncak su tabancası görmek

Kahve falında oyuncak su tabancası görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, her şeyin ters gideceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oyuncak su tabancası gördüyseniz:

  • Size sunulanları sorgulamalısınız.

Kahve falında oyuncak su tabancası görmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında oyuncak tabanca görmek kolay yollardan kazanacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında susturuculu tabanca görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine delalettir.

Kahve falında su tabancası görmek hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında tabanca ve bıçak görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabancayla sırtından vurulduğunu görmek ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, kudreti ve cesareti bulacağına yorulur.

Kahve falında başka birinin tabancayla vurulduğunu görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabanca yakalatmak parasını ve malını kaybedeceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top