Kahve falında avukata gitmek

Kahve falında avukata gitmek kendisine olan güveninin artacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, büyüyeceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına, ancak yılmayacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına yorulur.

Kahve falında avukata gitmek gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili bir kadına karşı dikkatli olmanız gerekmektedir.İş iniz bir kadının hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir.

Kahve falında avukata gitmek büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hakim ve avukat görmek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, daima önüne bakacağına işaret eder.

Kahve falında avukat olmak fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine rivayet eder.

Kahve falında avukatla telefonda konuşmak işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine delalettir.

Kahve falında ünlü avukat görmek zor durumda kalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında avukat bürosu görmek hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine delalet eder.

Kahve falında boşanma avukatı görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, yalnız kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avukatla evlenmek işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top