Kahve falında oruçlu olduğunu söylemek

Kahve falında oruçlu olduğunu söylemek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında oruçlu olduğunu söylemek gördüyseniz:

  • Şu an önünüzde olan veya halledilebilir görünen konulara değil, tüm manzaraya hakim olmanız gerekiyor.

Kahve falında oruçlu olduğunu söylemek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oruç tutmak istemek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında nafile oruç tutmak verilen bir sözün yerine getirileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında oruçluyken bilmeden birşey yemek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına delalet eder.

Kahve falında orucu yanlışlıkla bozduğunu görmek hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında su içerek oruç bozmak tüm isteklerine kavuşacağına, gönlünün ferahlayacağına işarettir.

Kahve falında oruçlu iken su içtiğini görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında unutup oruç bozmak tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, geleceğine bakacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top