Kahve falında avuca kına yakmak

Kahve falında avuca kına yakmak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avuca kına yakmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişi sizi destekleyebilir.

Kahve falında avucuna kına yakmak neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına inanılır.

Kahve falında avuca kına yakmak mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avuç içine kına yakmak iş öğreneceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında avuç içinde kına görmek yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avuçta kına görmek bir sebeple yataklara düşeceğine, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına işaret eder.

Kahve falında avucunda kına görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında ellere ve ayaklara kına yakmak çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına yorulur.

Kahve falında ellerime kına yakmak maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top