Kahve falında örgü öğrenmek

Kahve falında örgü öğrenmek atılan adımların başarıya çıkacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, helal kazanç elde edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında örgü öğrenmek gördüyseniz:

  • İyi tarafına gelince, bundan sonra harcamalarınız daha aklı başında olabilir.

Kahve falında örgü öğrenmek huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine tabir olunur.

Kahve falında annemin örgü ördüğünü görmek özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tel örgü görmek rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz ipten örgü örmek rahat ve güzel günler geçireceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında örgü hırka görmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında örgü kazak görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında örgü ve şiş görmek yanlış kararlar vereceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında el örgüsü görmek yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top