Kahve falında onu sevdiğini söylemek

Kahve falında onu sevdiğini söylemek büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında onu sevdiğini söylemek gördüyseniz:

  • Yanılgılar, yanlış anlaşılmalar veya aldatma ya da aldatılma durumları söz konusu olabilir.

Kahve falında sevdiğini söylediğini görmek maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında bir erkeğe onu sevdiğini söylemek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında birini sevdiğini söylemek dirliğin bozulabileceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğine sevdiğini söylemek hayatından razı geleceğine, daha rahat para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğine şarkı söylemek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, rızkının kesileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin yalan söylediğini görmek kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine yalan söylemek daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında onu sevdiğini söylemek çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top