Kahve falında omzuna şal almak

Kahve falında omzuna şal almak maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, doğru bir karar verileceğine, çok güzel günler geçireceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine tabir olunur.

Kahve falında omzuna şal almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kararsızlıklarına veya belirsizliklere rağmen planlarınızı uygulamayı sürdürmelisiniz.

Kahve falında omzuna şal almak üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında omzuna şal atmak uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Kahve falında siyah şal bağlamak her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında rengarenk şal görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında şal taktığını görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, keyfe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında mavi şal görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında siyah şal örtmek daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil şal takmak çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top