Kahve falında ölüyü poşette görmek

Kahve falında ölüyü poşette görmek maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, dertlerin ve sorunların artacağına, sağlam bir kariyer edineceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, çok rahat bir nefes alacağına, umutlarının çoğalacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, zor zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü poşette gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmayı ya da düzenlemeyi daha uygulanabilir hale getirebilecek iyi bir fikriniz olabilir ya da oluşabilir.

Kahve falında ölüyü poşette görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında poşet dikmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, onların bir adım önüne geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında poşet bağlamak sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, sayılacağına rivayet eder.

Kahve falında poşette elbise görmek zenginliğe kavuşacağına, sevgi göreceğine alamet eder.

Kahve falında poşette erik görmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında poşet içinde hurma görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına inanılır.

Kahve falında siyah çöp poşeti görmek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yırtık poşet görmek ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, daha fazla yakınlaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top