Kahve falında ölüye bardak vermek

Kahve falında ölüye bardak vermek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye bardak vermek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikirleri veya katkıları aklınızı başınızdan almasa bile, sizi yavaşlatmadığı sürece kulak verilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında ölüye bardak vermek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında ölüden bardak almak kazançlı kapıların açılacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık bardaktan çay içmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bardak görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bardak hediye edildiğini görmek ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında cam bardak fırlatmak yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında dolu su bardağı görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bardakta çay görmek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top