Kahve falında ölüp uçmak

Kahve falında ölüp uçmak borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüp uçmak gördüyseniz:

  • Olayları içinize atmayıp, bağırıp çağırırsanız hem ferahlarsınız hem anlaşmazlıkları önlemiş olursunuz.

Kahve falında ölüyle uçmak ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüp uçmak borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında uçakla uçmak moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, işlerin ters gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kelebek olup uçmak ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında uçurumdan denize uçmak yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok hızlı uçmak gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir şeyin üstünde uçmak güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçların üstünden uçmak çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top