Kahve falında ölünün şarkı söylediğini görmek

Kahve falında ölünün şarkı söylediğini görmek onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine işarettir.

Kahve falında ölünün şarkı söylediğini gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumanız, içinizdeki bilgeden destek almanız gerekiyor.

Kahve falında ölünün şarkı söylediğini görmek fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında ölüye şarkı söylemek yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına alamet eder.

Kahve falında ölü birinin şarkı söylediğini görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi kendine şarkı söylemek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı şarkı söylemek güzel bir haneye sahip olunacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına rivayet eder.

Kahve falında sanatçıyla şarkı söylemek yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine işaret eder.

Kahve falında sahneye çıkıp şarkı söylemek çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hareketli şarkı söylemek zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top