Kahve falında atom bombası görmek

Kahve falında atom bombası görmek böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine delalet eder.

Kahve falında atom bombası gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli bir yolculuk, seyahat ya da sevdiğiniz bir kişiyle geçireceğiniz zaman eğlenceli olabilir.

Kahve falında atom bombası görmek elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına işaret eder.

Kahve falında atom karınca görmek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında atom görmek her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine rivayet eder.

Kahve falında uçak bombası görmek sonucun kendisi için çok iyi olacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında caminin bombalandığını görmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, sıkıntıların büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bombalandığını görmek ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına işaret eder.

Kahve falında bombacı görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına işaret eder.

Kahve falında el bombası atıldığını görmek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top