Kahve falında ölünün çamaşırını görmek

Kahve falında ölünün çamaşırını görmek hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, çok başarılı olup, kazancının artacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün çamaşırını gördüyseniz:

  • Çelişkilere dikkat edin.

Kahve falında ölünün çamaşırını yıkamak ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına işarettir.

Kahve falında ölüyü iç çamaşırıyla görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden çamaşır almak girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine alamet eder.

Kahve falında ölüye çamaşır vermek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün çamaşır yıkadığını görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün çamaşırlarını görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ölü çamaşırı görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün çamaşırını görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top