Kahve falında ölüden konuşmak

Kahve falında ölüden konuşmak rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, zor durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında ölüden konuşmak gördüyseniz:

  • Yapmanız, halletmeniz veya bitirmeniz gereken çok sayıda işiniz, planınız veya anlaşmanız var.

Kahve falında ölü yakınıyla konuşmak de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölü insanla telefonda konuşmak çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında ölü bir insanla konuşmak kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü biriyle telefonla konuşmak önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kişiyle konuşmak yaşamına farklı bir yön vereceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyle telefonda konuşmak yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın ölüyle konuşmak şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü biriyle konuşmak işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top