Kahve falında ölüden kına almak

Kahve falında ölüden kına almak sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, borçlarının kalmayacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüden kına almak gördüyseniz:

  • Yeni karşılaşacağınız bazı olayların hayatınızı olumlu şekilde etkileyebilirler.

Kahve falında ölüden kına almak hem çok mutlu olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün elinde kına görmek işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye kına vermek oldukça kazançlı işler yapacağına, tartışmalı bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında ölü birine kına yakmak üzeceğine, başkalarının malına göz dikeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye kına yakmak kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün eline kına yakmak zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinden kına almak maddi zarar edeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına delalettir.

Kahve falında yüze kına yakmak tüm dileklerin tutacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top