Kahve falında ölü yakın görmek

Kahve falında ölü yakın görmek kafasını toparlayamayacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü yakın gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda hata yapma lüksünüz olmayabilir.

Kahve falında ölü yakını görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü yakınıyla konuşmak evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yakının ölüp dirildiğini görmek kime gideceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında ölü yakınını öpmek yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, zarar etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü bir yakını görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü yakınının elini öpmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının ölüp dirildiğini görmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına alamet eder.

Kahve falında yakınını ölürken görmek yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top