Kahve falında ölü bir yakını görmek

Kahve falında ölü bir yakını görmek kısmetlerinin her daim açık olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü bir yakını gördüyseniz:

  • Konsantrenizi yaptığınız işe odaklamanız oldukça zor görünüyor.

Kahve falında ölü yakınını canlı görmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü yakınlarını görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının ölüp dirildiğini görmek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü bir yakınına sarılmak meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü yakınıyla konuşmak hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, oldukça büyük başarılara delalet eder.

Kahve falında ölü yakınımızı görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında yakının ölüp dirildiğini görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü yakınları görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top