Kahve falında ölü ve para görmek

Kahve falında ölü ve para görmek büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, başarılı bir insan olacağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü ve para gördüyseniz:

  • İş hayatınızın önünde duran kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında ölüden para görmek huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden para çalmak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, alım gücünün zayıflamayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüden bozuk para almak yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü bir kimseden para almak sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün para istediğini görmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden bozuk para almak ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü babadan para almak sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, birikim yapacağına işaret eder.

Kahve falında ölü insana para vermek sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top